Cazorla no perd els nervis

Ens havíem acostumat a una UE Valls gairebé inexpugnable, segur al darrere i efectiu a dalt i que havia oblidat perdre. Just per això va ser tan estrany el 0 a 3 de la jornada anterior i contra un Viladecans que va semblar-se molt més als vallencs que la mateixa UE Valls.

Es consideri o no un accident més que possible enmig d'una lliga tan llarga i exigent com la Primera Catalana, Manel Cazorla remarca que, malgrat la ratxa positiva prèvia, mai van sumar-se victòries amb facilitat arran de l'exigència de la totalitat dels rivals. En definitiva, que ell no deixa pas de confiar en els seus jugadors.

La classificació és bona perquè situa l'equip entre els quatre que pujarien a la futura Superlliga Catalana. L'única plaça d'ascens a Tercera RFEF, mentrestant, es troba a tres punts de distància. No hi ha cap participant invicte i resten 21 partits per celebrar-se, tot un món. El descans d'aquest cap de setmana pot servir per oxigenar el grup i tornar amb força de cara als dos darrers duels del 2022. 

L'11 de desembre, la UE Valls passarà pel camp d'un Molins que tanca la lliga sense victòries. A continuació, el dia 18, rebrà el líder al Vilar, el Reddis.