Martinenc - CB Valls (79-92)

El CB Valls frega l'excel·lència ofensiva per desfer-se d'un Martinenc que només havia perdut un partit de cinc a la Lliga EBA; i no tan sols pel 9 de 9 en tirs lliures, sinó també pel 19 de 28 en tirs de dos i els 15 triples de 25 possibles. Amb aquesta estadística és gairebé impossible perdre.

La derrota de la jornada anterior contra l'Es Castell va fer més mal pel baix rendiment que pel fet de caure. Això ho va admetre la mateixa plantilla els dies abans en una mena de conjura per recuperar el nivell òptim en el desplaçament al pavelló d'un Martinenc que s'ha reforçat bé i on milita el vallenc Josep Solé, que va signar un espectacular partit amb 25 punts i 14 rebots. La resposta visitant va produir-se mitjançant Oriol Besora i Guillem Fàbregas, autors de 28 i 17 punts, respectivament. 

Cal tenir en compte que el visitants van competir sense Jordi Barberà i Marcus Vinicius, lesionats; aquest últim va patir una enganxada poc abans de l'inici del partit. Que el CB Valls sigui capaç de rendir a alt nivell sense aquestes dues peces és molt esperançador. 

Va ser un festival del joc en atac i en què el CB Valls va mostrar-se més còmode que el seu oponent, tot i el tímid dessvantatge d'un punt després del període d'inici.  Sensacional desenllaç per agafar forces de cara al cara a cara contra el Barça B de dissabte vinent i que narrarem en directe a TAC12 (18 hores).

Parcials: 19-18, 12-23, 23-27 i 25-24. 

Estadística del partit:

https://baloncestoenvivo.feb.es/partido/2272345