5 rivals lluiten contra el CB Valls per 2 places de fase d'ascens a la LEB Plata

Entre el primer, el Vic, i el sisè, el mateix CB Valls, hi ha tan sols 2 partits de distància i en queden 9 per davant. Els de Francesc Canals es mostren intractables com a local i, si allarguen la tendència com a visitant, disposen de números per aspirar a tot.

Ni les baixes d'homes importantíssims com Adrià Baiget i Edu Villacama frenen el Club Bàsquet Valls, que només ha perdut un cop com a local en tota la temporada. I una sola victòria el separa de la segona i última plaça que dóna accés a la fase final per pujar a la LEB Plata. El ritme de puntuació d'equips com el Vic, el Pardinyes i l'Igualada és elevadíssim.

Després de tres jornades seguides amb victòries com a visitant, els vallencs van caure fa 10 dies a Andorra. i dissabte passaran per Mataró, de la zona mitjana però que no té la permanència feta. I tornar a ser consistents a domicili és l'únic pas previ que cal assolir per situar-se entre els dos millors de la Lliga EBA.

Es tracta del segon curs consecutiu del Club Bàsquet Valls a la Lliga EBA després de diversos anys en categories inferiors. Més enllà de la visita a Mataró, els de l'Alt Camp rebran a casa el Palma, rival directe.