Emma Vilarassau, Joan Pera, Albert Pla i Mag Lari, principals atractius de la cartellera de Valls

Teatre, música i dansa amb personalitat. Els teatres de Valls han programat una temporada de tardor hivern que portarà a la capital de l’Alt Camp valors destacats de la dramatúrgia catalana. És el cas dels tres espectacles en abonament: la versió de 'Terra Baixa', dirigida per Àngel Llàcer; la proposta de la Calòrica De 'Què parlem mentre no parlem de tota aquesta merda'; i l’obra 'L’Oreneta', protagonitzada per Emma Vilarassau.

Més enllà dels espectacles en abonament, completaran el cartell noms com Joan Pera, amb la seva comèdia 'Master Xof', la música d’Albert Pla, o la màgia de Mag Lari. Són propostes que conviuran amb l’aposta pel talent local, que protagonitzarà Ana Corredor i el seu projecte amb la companyia Evohé, que presentaran Enclaves Libres.

La programació inclourà també una proposta dels Amics de la Música que repassarà cançons escrites per Victòria dels Àngels.

Produccions de caràcter familiar com les incloses al festival Guant o una nova edició dels Pastorets del Teatre Principal completaran el programa fins al gener. Les entrades es podran adquirir a partir de 21 de setembre.

Consulta aquí tota la programació.