La Colla Vella porta el 3d9f a la Plaça de la Vila de Vilafranca

La Colla Vella continua donant passes endavant de cara a la gran diada vilafranquina de la setmana vinent. D'aquesta manera, els rosats van completar aquest diumenge el primer castell de nou pisos que veia la plaça de la Vila de Vilafranca des del 2019. Els d'Albert Martínez el van descarregar a la tercera ronda. Abans, els vallencs havien completat tant el 2d8 amb folre com el 5d8. Una actuació que van tancar amb el pd6 mostrant bones sensacions pocs dies abans de començar l'exigent calendari que els ha de portar al Catllar, L'Arboç i Sant Fèlix en només quatre dies de diferència.

LA JOVES SUMA A GRÀCIA

I a Sant Fèlix també hi serà la Joves de Valls, que aquest cap de setmana va complir en la seva penúltima cita abans del 30 d'agost a la Festa Major del barri de Gràcia. Els del carrer d'en Gassó hi van tornar a dur el seu castell bandera d'aquesta temporada, un 5d8 que esperen pujar un pis més a Vilafranca. El van descarregar a la segona ronda. Abans havien completat el 3d8 i després el 4d8.

Uns vermells que van completar l'actuació descarregant novament el seu altre valor segur, el pd7f. La darrera cita de la Joves abans de Sant Fèlix serà diumenge vinent a Igualada.