Valls acorda noves mesures contra la inseguretat al Portal Nou

L'Ajuntament de Valls va convocar d'urgència aquest dimarts una reunió amb els comandaments dels Mossos d'Esquadra i de la Policia Local per establir noves mesures després dels episodis d'inseguretat que s'han produït en els darrers mesos, principalment a la zona del Portal Nou.

En aquesta es va acordar que, de manera immediata, s'intensificarà la col·laboració entre els dos cossos policials amb el reforç de les patrulles combinades al Portal Nou i al centre històric, així com el desplegament de nous operatius especials.

MÉS AGENTS DE LA POLICIA LOCAL

Des del consistori asseguren que ja fa mesos que s'està treballant amb l'augment de la plantilla de la Policia Local i que durant el mes de setembre s'incrementarà amb 4 agents nous el cos, que passarà a comptar amb 35 efectius per tal de fer front a la situació d'inseguretat existent.

REUNIÓ AMB ELS VEÏNS

Una situació que fa mesos denuncien els veïns d'aquesta zona del barri antic vallenc, que ja han començat a fer visible la seva situació. És per això que també aquest dimarts el consistori es va reunir amb ells per a comunicar-los aquestes accions.

NOVES CÀMERES DE VIDEOVIGILÀNCIA

També els passos que s'han estat realitzant per instal·lar en els pròxims mesos càmeres de videovigilància al Portal Nou, després del bon resultat que diuen han tingut les instal·lades des de 2021 al carrer de la Cort. Unes càmeres que s'ampliaran a altres zones en els pròxims dies

Pel que fa al Portal Nou, des del consistori ja s'ha presentat el projecte per a la seva instal·lació i s'està a l'espera de rebre els permisos necessaris del Departament d'Interior.