La Plaça del Blat espera els primers castells de nou

En un moment similar pel que fa als castells ja assolits i amb ganes de tornar a viure un duel totalment normalitzat a la plaça del Blat. Així arriben a aquest Sant Joan les dues colles dels Xiquets de Valls, que volen escenificar aquest retorn alçant els primers castells de nou pisos de la temporada.

LA VELLA APOSTA PER CINC CASTELLS

Qui presenta, a priori, un cartell més ambiciós pel ventall de castells que té treballats, sembla ser la Colla Vella. Els rosats arriben a Sant Joan havent assolit ja el 5d8 i el 2d8 amb folre i amb els dos castells de nou ben treballats en les dues darreres setmanes en què, sense actuació, han pogut treballar amb tranquil·litat al local del Portal Nou.

Des de la tècnica rosada es mostren convençuts de la feina feta i afronten les dues diades, Completes i Sant Joan, com un conjunt on poder ensenyar fins a cinc estructures si hi sumem el 4d8 amb el pilar. Un fet que fa que no sigui descartable que el 3d9 amb folre ja pugui aparèixer a la plaça del Blat aquesta mitjanit.

OPTIMISME A LA JOVES

I també amb el 2d8f i el 5d8, que van assolir a la diada del Pati, com a castells màxims arriba a aquest Sant Joan la Colla Joves. Ho fa segurament amb un ventall menor de castells, però amb un treball dut a terme en les darreres setmanes que convida a l'optimisme al carrer d'en Gassó. El gran repte és poder fer el salt als castells de nou amb el 3d9f al migdia de Sant Joan, mentre que de cara a Completes no descarten poder repetir el seu millor castell fins ara, el 5d8.

EN DIRECTE A TAC12

Un doblet de diades al quilòmetre zero casteller que, com sempre, es podrà seguir en directe a través de TAC12. La primera, aquesta nit per finalitzar la retransmissió de la nit de Completes a partir de dos quarts de nou del vespre, i que preveu que els castells puguin començar poc després de les 11 de la nit. La segona, aquest divendres a dos quarts d'una del migdia.