La millor versió de Marcus Vinicius

El referent del CB Valls, Marcus Vinicius, vaticina que afrontarà en condicions òptimes la temporada vinent, fins i tot per sobre de l'anterior. El pas pel quirofan ha acabat amb els problemes al genoll i creu el brasiler que, sigui o no el líder del projecte, la resta del grup ara ja sap que també pot funcionar quan ell no hi és.

S'anunciïn pocs o molts fitxatges estivals al Joana Ballart, cap oferirà les garanties de Marcus Vinicius, que preveu gaudir d'un curs perfecte amb el Club Bàsquet Valls. Si l'etapa de la seva tornada ja va ser excel·lent pel que fa als números, amb 15 punts i 9 rebots de mitjana, acabar abans d'hora l'anterior Lliga EBA per operar-se del genoll possibilitarà que comenci a temps la pretemporada amb el grup i a les ordres de Víctor Neila. Diu que rendirà més que mai.

Les absències van provocar que el passat projecte perdés gas poc abans del final de la fase regular, quedant-se sense opcions d'optar a una plaça entre els conjunts que van lluitar per ll'ascens.

Vinicius no vol definir quin ha de ser l'objectiu vallenc el 2023, però valora la continuïtat de bona part de la plantilla i la capacitat col·lectiva de sumar quan falten líders com ell al parquet. Creu, a banda, que l'estil de Neila beneficiarà els beneficiarà.

Vinicius va renovar oficialment pel Club Bàsquet Valls a principis de setmana, complirà aviat 36 anys i viu la seva segona etapa a l'Alt Camp després de ser internacional absolut i de jugar a lligues de màxim nivell.