Ca Bonifàs tancarà a finals de mes

Lluís Fabregat i la seva filla Gemma atenen els clients que busquen una joguina de qualitat per regalar a un nen. El primer recorda que ja d’infant ajudava la seva mare a la tenda, ara fa setanta anys. Ara comparteix el negoci amb la seva filla, però els temps han canviat. Pel petit comerç, aixecar la persiana cada dia s’ha convertit en un exercici de supervivència.

La decisió està presa: Ca Bonifàs ha penjat el cartell de liquidació. A final de mes abaixarà definitivament la persiana per deixar enrere una història centenària que ha implicat quatre generacions familiars. Els nous temps i les noves dinàmiques comercials, amb el repunt del comerç en línia, obliguen a renovar-se i canviar estratègies.

De fet, Ca Bonifàs perdrà el punt de contacte físic, però mantindrà a internet, entre altres, l’oferta de figures de goma d’elements del seguici festiu de Valls, que dissenya.

Tot i això, la tenda especialitzada en joguines Ca Bonifàs es convertirà en un més dels comerços històrics que tanquen en un carrer de la Cort que veu com a poc a poc es va apagant el seu vigor comercial.