La UE Valls apuja el llistó amb tres fitxatges de garanties

Jordi Aumatell, Joel Coch i Alberto Rabassó acumulen experiència a categoria superior i reforcen una UE Valls que vol millorar els registres del darrer bon curs a Primera Catalana.

Jugadors de rendiment immediat i que implementaran la segona UE Valls dirigida per Manel Cazorla a la màxima divisió del futbol de Catalunya. Jordi Aumatell és un davanter de 30 anys amb experiència a Segona B i Tercera i a equips com el Llagostera, el Sant Andreu o l'Horta. I ja sap què és fer gols al Vilar amb una altra samarreta. El canvi de domicili per motius laborals permetrà l'arribada d'un referent ofensiu que promet encert a l'àrea.

Nascut el 1998, l'extrem Alberto Rabassó també va fer mal a la UE Valls quan jugava amb el Catllar i després de militar a bases com la del Nàstic i el València: un talent gairebé únic a la territorial que busca el seu lloc on recuperar la millor versió.

Joel Coch, per la seva banda, és migcampista defensiu, va treure el cap fa una dècada a la primera plantilla grana, va militar a la categoria de bronze i establir-se a Tercera, principalment al Castelldefels. Té 31 anys i coneix bé l'entrenador i el director esportiu.

Aquests no seran els únics tres fitxatges de l'estiu vallenc, tot i que no es canviarà de dalt a baix la plantilla. Malgrat tot, l'equip és ambicióas ambiciós i vol completar un pas més respecte al darrer curs, quart a Primera Catalana amb un final irregular des que ascendir va ser impossible. La setmana vinent podria oficialitzar-se el quart fitxatge de la UE Valls 2022-2023.