El mestre Josep Maria Calbet rep el premi al Vallenc de l'Any

Nit per distingir els ciutadans vallencs, col·lectius i empreses que durant el darrer any han sobresortit per la seva contribució a la ciutat. El Teatre Principal va ser l'escenari per lliurar 16 reconeixements i el grup Canya d'Or & Brass hi va posar el fil musical.

L'alcaldessa de Valls i el conseller de Salut van fer entrega del 49è premi del Vallenc de l'Any al mestre Josep Maria Calbet Cassanyes. Un guardó en virtut d'una vida entregada a l'ensenyament i la llengua catalana. Des de les aules, a l'Enxaneta de Valls, al Morell, Alcover i a Sant Salvador; i també a través del seu pas pel Servei d'Ensenyament del Català de la Generalitat. A més de la petjada de Calbet com a docent i escriptor, es valora alhora el seu activisme per la nació catalana.

El Premi a la Iniciativa Cívica va ser per als voluntaris de Protecció Civil de Valls. amb l'objectiu d'agrair el treball que han desenvolupat durant la pandèmia i per organitzar l'ajuda humanitària a Ucraïna.

La 39a Nit de Premis de la Fundació Ciutat de Valls també va fer entrega de guardons de l'àmbit econòmic, social i cultural. TAC12 va rebre un dels premis.