La Unió Anelles de la Flama concentra tot un any festiu en una sola tarda

 

Explosió de cultura popular. Això és el que es va viure aquest dissabte a la plaça del Blat; l'epicentre vallenc va ser l'escenari de luxe de l'acte central del 50è aniversari de la Unió Anelles de la Flama. Va ser un esdeveniment únic i inusual. Els vallencs i vallenques van poder veure en un mateix dia i lloc gairebé tota la seqüència festiva de tot l'any: és tant car de veure com insòlit.

En un acte en el qual es van succeir les sorpreses, es va fer un repàs exprés al calendari anual: des de la Candela fins a Santa Úrsula, amb Sant Joan com a moment estrella i sense oblidar altres festes menors, com el Carnaval, la Festa de la Calçotada, la Quaresma o la Firagost. Tot plegat, una demostració de múscul de la UAF. Va ser una tarda emotiva per als membres amb mig segle de pertinença.

El 2022 serà un any inoblidable per a la Unió Anelles de la Flama: 50è aniversari, Decennals, recuperació postpandèmica i, fins i tot, alguna estrena. Completats els grans actes dels 50 anys, la UAF ja es prepara per a un altre dels moments culminants de l'any a Valls: la festa major de Sant Joan.