Marta Galimany marxa a Font-Romeu per preparar el Campionat d'Europa

Tornada de Marta Galimany a Font-Romeu, el paradís per l'entorn i no pas perquè les sessions d'entrenament per a una cursa de màxima exigència i en què competirà contra algunes de les millors siguin similars a unes vacances.

Es confirma així que la de Valls afrontarà la marató  a Munic i es descarta la presència al Mundial dels Estats Units, que es durà a terme poc abans. Més de tres setmanes al Pirineu i amb la intenció de tornar-hi tot el juliol.

Galimany se sent bé i acaba d'assolir el bronze del Campionat Iberoamericà de mitja marató. Les sessions se centraran ja en la prova reina de l'atletisme i amb la ment dirigida cap al 15 d'agost a les 10.30 hores.

Serà l'inici d'un Europeu amb quatre tombs d'uns 10 quilòmetres cadascun i on la calor podria passar factura tot i tractar-se del centre del continent. Queden gairebé tres mesos i és aviat per conèixer el nom i els registres de la resta de participants.

L'atleta d'Adidas preveu una o dues curses abans de l'Europeu, però encara no les té definides completament. Espanya no ha anunciat la preselecció, però Galimany ja té el bitllet com a una de les referents de tota l'expedició.