Derbi per acabar

La UE Valls tanca la Primera Catalana al camp d'un El Catllar que s'ha salvat i que va sorprendre'l en el partit d'anada. La revenja d'aquella derrota serà un al·licient més per a la plantilla vallenca i el tècnic, que ja s'ha deixat veure pel Baix Gaià.

Temporada per emmarcar d'Àlex González i Manel Cazorla perquè tant El Catllar com la Unió Esportiva Valls s'han salvat amb jornades de marge i això és especialment meritori en una Primera Catalana on prop del terç dels participants descendeixen.

La UE Valls és tercera amb 45 punts i els locals, vuitens amb 36: L'Àlex diu que introduirà canvis per donar minuts a alguns dels no habituals i Cazorla vol acabar bé el curs, amb una victòria més.

A finals de gener, El Catllar va emportar-se el triomf del Vilar per la mínima i en un derbi que va deixar contra les cordes l'equip de l'Alt Camp. Des d'aleshores, la UE Valls va oferir la seva millor versió per, fins i tot, aspirar a un ascens que va escapar-se definitivament fa poques setmanes. Aquella punxada encara escou i serà un estímul afegit per a Cazorla.

S'avança l'horari del partit 60 minuts; així, el duel territorial que acomiadarà la campanya se celebrarà diumenge des de les 11 hores.