El CB Valls de Víctor Neila va per feina

Doble novetat en les sessions de treballs posteriors a la temporada de Lliga EBA: el nou entrenador s'estrena en el càrrec i l'escorta Oriol Mateu també ho fa com a primer fitxatge del nou projecte.

Poques vegades un dia de feina de finals de maig és tan útil com ara per al CB Valls. És normal que els vestidors no s'aturin just quan s'exhaureix el calendari de partits, però no tant que canviïn de responsable tècnic i aprofitin les jornades prèvies a l'estiu per avançar en la compenetració de plantilla i banqueta. I Víctor Neila no vol perdre el temps: dirigir l'equip per primera vegada des que va anunciar-se la seva incorporació servirà de cara a la tardor.

No hi ha tots els que hi seran el curs que ve i tampoc es pot garantir que ningú d'ells marxi, ja que el mercat d'altres i baixes fluctua i, fins ahir, l'únic renovat era el capità Jordi Andreu.

Sis efectius activats que en són vuit, si afegim els lesionats Oriol Besora i Marcus Vinicius, que s'exerciten a banda perquè deixen enrere els problemes físics de finals de temporada.

oriol mateu 24 maig

Entre tots ells hi ha Oriol Mateu, de 23 anys i de l'Arboç. Va coincidir al Vendrell amb Adrià TroUvé, i amb tres cursos d'experiència a EBA amb l'Igualada, un dels permanents favorits al 'play-off', diu que fitxar pel CB Valls és completar un pas endavant esportiu.

A l'espera que s'oficialitzin les dates de l'EBA i la Lliga Catalana, el CB Valls té previst començar la pretemporada el 15 d'agost.