La Unió Anelles de la Flama celebra 50 anys amb un espectacle especial

Festa grossa amb totes les de la llei. La Unió Anelles de la Flama arriba enguany al mig segle de vida. La UAF ha preparat una celebració dels 50 anys de la fundació amb un reguitzell d'actes de tota mena. Un dels esdeveniments més destacats va omplir de públic al Teatre Principal de Valls: l'espectacle 'IGNIS' va reunir sobre l'escenari tot el repertori cultural.

No van faltar els membres dels balls i elements del Seguici Popular vallenc. Tampoc la cobla i les sardanes, símbol identitari i fundacional de la Unió Anelles de la Flama. Tot plegat amb una proposta escènica allunyada del que és habitual. Amb tot, una entitat sense la qual la cultura de Valls no seria, ni de bon tros, la mateixa.

El moment de vida de la UAF és excel·lent. Mai havien tingut tants socis: 557. L'entitat va reconèixer l'ajuda que han rebut durant els 50 anys atorgant la Flama d'Or a la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Tarragona i l'Ajuntament de Valls. Després de la representació teatral, el local social de la Unió Anelles de la Flama va veure inaugurada la placa commemorativa del 50è aniversari de l'entitat.