Valls mereix un triomf de comiat

Si la Unió Esportiva Valls no s'imposa aquest cap de setmana, igualarà la pitjor ratxa del curs amb cinc jornades consecutives perdent o empatant. Va ser a finals del 2021 i quan la plantilla seguia lluny del seu topall competitiu, l'aconseguit durant l'hivern i que va permetre aspirar a l'ascens a Tercera Divisió fins a principis del mes de maig.

Que els de l'Alt Camp convencin la grada en el darrer compromís a casa no modificarà substancialment la qualificació de la temporada, però facilitarà o impossibilitarà que el soci marxi almenys amb una alegria. Caure contra el Vista Alegre, ja descendit, va empipar Manel Cazorla, que estira les orelles d'un grup mancat d'al·licients a la taula com a quart classificat i a 12 punts del líder quan resten dues jornades.

Les Boges Blanques és cuer amb 24 punts i 18 per sota de la mateixa UE Valls. El descens dels lleidatans, que van guanyar en l'anada per 2 a 1, és matemàtic. Cazorla va dirigir aquest projecte fins al curs passat.

Ricard de Antonio es perdrà un duel que començarà diumenge a les 17 hores i en què la novetat serà la tornada de Marc Guasch.