La UE Valls no regala minuts

Pujar a Tercera RFEF ja és matemàticament impossible, però Manel Cazorla descansa transformar l'onze pel fet que ja no hi ha res vital en disputa: al camp del Vista Alegre jugarà qui faci mèrits per sortir des de l'inici.

Queden tres partits perquè s'acabi la Primera Catalana de la Unió Esportiva Valls, que des del cap de setmana passat ja no pot pujar. Això no treu, però, que la campanya del retorn a la categoria és de notable, quart a la taula.

Habitualment, quan arriba un tram competitiu com l'actual en què els punts ja no disposen d'especial rellevància, els tècnics aposten per donar entrada als futbolistes que han gaudit de menys minuts. Manel Cazorla no nega que hi pot haver canvis, però mantindrà la proposta més justa per agrair la bona feina demostrada per la plantilla els darrers dies d'entrenament.

Els de l'Alt Camp respiren tranquils, mentre que el pròxim rival a domicili, el Vista Alegre, és l'altra cara de la moneda perquè enllaça dues derrotes i pateix pel possible descens com a tercer per sota. L'anada va acabar amb triomf vallenc per 3 a 1; ara, la gestió dels nervis dels locals pot ser un aspecte que remi favorablement als interessos dels visitants.

Sense baixes, el Vista Alegre - Valls es jugarà diumenge a les 18 hores.