L'Hoquei Club Valls vol ser de Nacional Catalana aquest diumenge

Tot a punt abans d'una  'Final Four' per pujar a Nacional Catalana diferent de la del 2021 perquè el context sanitari permetrà la presència d'aficionats de l'Alt Camp a la recerca d'un ascens sense precedents a la història de l'entitat. L'Hoquei Club Valls es veurà les cares amb el Ripoll: dit d'una altra manera, un quart classificat contra un altre i tots dos, amb 20 punts.

Sap Roger Molina de la veterania del rival i de la capacitat de treure profit mitjançant el talent dels seus puntals a pista. Però també considera que el Valls, si fa bé les coses, té qualitat per guanyar i avançar cap a la final.

Des de les categories més baixes de l'hoquei patins, el projecte no ha deixat de créixer amb l'actual grup i a les ordres del mateix entrenador. I l'experiència amb derrota de l'any anterior ha de servir per afrontar els inevitables moments complicats que puguin sorgir durant el partit.

L'HC Valls - Ripoll començarà aquest dissabte a les 18 hores. L'endemà i a la mateixa hora, la final creuaria el conjunt de l'Alt Camp contra l'amfitrió Cadí o el Farners. Qui s'emporti el triomf definitiu, competirà el curs vinent a Nacional Catalana.