Cazorla: "Ens juguem la dignitat"

El descans d'aquest cap de setmana serà útil per a la plantilla de la Unió Esportiva Valls a fi d'oblidar la pitjor ratxa d'aquest 2022, amb tres partits consecutius sense guanyar. I són tres, també, els compromisos que resten abans d'acabar-se la Primera Catalana, ara que acomiadar-se com a campions i ascendir és virtualment impossible.

El compromís del grup no es qüestiona perquè han rendit fregant el notable durant mesos, però Manel Cazorla creu oportú recordar que enllestir bé la temporada importa més del que sembla.

La direcció esportiva i el cos tècnic perfilen la campanya vinent en què l'ambició serà el tret característic. També està en joc el prestigi de cadascun dels futbolistes.

Com és habitual a les acaballes de qualsevol curs, molts d'ells han de guanyar-se el lloc de cara al futur. Fins i tot, concloure en una posició o altra a la taula incrementa la força de l'entitat a l'hora de planificar el següent projecte.

Si la Rapitenca guanya diumenge contra les Borges Blanques, matemàticament serà ja impossible que els vallencs acabin com a líders de Primera Catalana. Un Valls que reprendrà el vol el 15 de maig i al camp del Vista Alegre.