La Nit de Premis de Valls guardonarà TAC12

La Televisió Pública del Camp de Tarragona serà una de les entitats guardonades a la 36a edició de la Nit de Premis de Valls, que se celebrarà el 28 de maig. Rebrà el Cristina Requena i Giró de Periodisme, que atorga la Fundació Ciutat de Valls.

Amb el premi, el jurat vol posar en valor la cobertura que TAC12 va fer de les Festes Decennals de la Mare de Déu de la Candela 2021+1. De fet, durant deu dies, unes 52.000 persones de mitjana cada dia van seguir tota la programació especial. Les festes es van poder viure intensament a través de TAC12 amb vuit retransmissions en directe i informació puntual en gairebé tots els espais informatius i d'entreteniment de la casa.

TAC12 va ser una finestra oberta a les Decennals gràcies a un ampli desplegament tècnic i humà. Ho van fer possible dues unitats mòbils i una quarantena de professionals. Aquesta és la segona vegada que aquesta casa rep el premi Cristina Requena. Ja l’havia rebut l’any 2016 per la retransmissió de la Nit de Completes de la Festa Major de Sant Joan de Valls.