L'Hoquei Club Valls disputarà la fase d'ascens a Nacional Catalana

Ascendirà o no, però ha tornat a completar una temporada de progrés i sense gairebé moure cap peça de l'any anterior. L'Hoquei Club Valls va enllestir aquest cap de setmana la lligueta prèvia a una fase definitiva de camí a Nacional Catalana que el creuarà amb el Ripoll.

Tant vallencs com barcelonins van concloure la lligueta en la quarta plaça dels seus grups. El darrer i primer cop que l'equip va afrontar l'última fase competitiva de Primera Catalana va ser fa 11 mesos i en una eliminatòria perduda amb seu a Juneda.

Ara, passi el que passi, serà diferent perquè el context sanitari permetrà la presència d'aficionats a la grada, també gaudir d'una nova experiència històrica per a l'entitat.

Nascut el 2014, meteòric Valls perquè va pujar a Primera el 2019 i encadena dues fases d'ascens a Nacional després del curs cancel·lat per la COVID. Amb Roger Molina al capdavant des del 2017, la implicació, el compromís i la base creix.

Sense obligació perquè el nivell de la resta de partcipants és alt, avançar suposaria un abans i un després en les perspectives de l'entitat.

Els guanyadors de les semifinals, que es disputaran el 14 de maig, ascendiran automàticament sigui quin sigui el resultat de la final, el dia 15.

El guanyador de la semifinal, que es disputarà el 14 de maig, es creuarà l'endemà amb l'amfitrió Cadí o el Farners. El vencedor definitiu ascendirà de categoria.