Albert del Rey dirigirà el CB Valls a Primera Catalana... o a Copa Catalunya

Ell és l'escollit per marcar el rumb del CB Valls del present i sobretot del futur perquè això ha d'anar més enllà d'una temporada. El tarragoní Albert del Rey assumeix les regnes de les del Joana Ballart i després d'una dilatada experiència a equips diversos.

Màxim responsable del TGN Bàsquet sènior amb tres permanències a Copa Catalunya i on darrerament ha treballat al planter, també va dirigir el CBT durant quatre temporades i on va assolir dos ascensos a la màxima divisió del bàsquet català.

Va accedir a una fase d'ascens a LF-2 amb l'Alcázar de Menorca i va entrenar a Santfeliuenc, Collblanc i a la base del Barça. Coordinador d'escoles, entre elles la del Joventut femení, aterra al CB Valls com a relleu de l'històric Benet Ibáñez i just després de confirmar-se el descens a Primera. 

El nom del tècnic assistent s'anunciarà quan aquest es desvinculi de la seva actual tasca. La meta de Del Rey, reforçar el grup assumint el canvi generacional sense perdre de vista la base.

Un CB Valls que no descarta seguir a Copa Catalunya perquè la Federació estudia crear una nova categoria entre aquesta i les estatals: seria la Supercopa i podria facilitar la permanència administrativa de les vallenques en cas de disponibilitat de places i que això es considerés oportú per al creixement del projecte.