Valls destinarà part del pressupost participatiu a rehabilitar habitatge per lloguer al Barri Antic

L’Ajuntament de Valls destinarà 62.500 euros en la rehabilitació d’habitatges al Barri Antic per al lloguer social. Ha estat la proposta més votada a l’edició d’enguany dels pressupostos participatius, que contemplaven un espai específic per al Barri Antic. 435 persones han donat suport a la proposta.

Pel que fa a la trentena de d'idees més generalistes, la votació s’ha decantat per la incorporació d’una nova ruta dels circuits de salut valorada en 7.000 euros que, en aquest cas, unirà el parc de Mas Miquel i l’skate park, al Fornàs.

També en aquest barri es completarà la renovació d’enllumenat, juntament amb altres carrers del barri de les Comarques. En total s’hi invertiran 170.000 euros, esgotant gairebé la partida destinada al pressupost participatiu.

Han estat les dues propostes més votades amb 145 i 128 vots, respectivament en l’edició més participativa de les celebrades fins el moment, amb un 5,5% del censEn total,  han emés el seu vot 1.165 persones, el 72% de les quals ho han fet de forma presencial. La resta han optat pel vot telemàtic.