UE Valls - Tàrrega (0-0)

La UE Valls s'acomiada virtualment de la lluita per l'ascens a Tercera RFEF perquè s'allunya a sis punts del lideratge a manca de 9 punts i amb la Rapitenca que encara en pot sumar 12. L'empat a casa contra el Tàrrega suposa el segon consecutiu al Vilar i la tercera jornada també seguida sense sumar de tres en tres.

Duel més aviat ensopit i de poques ocasions,;en qualsevol cas, ha sigut l'equip de l'Alt Camp qui ha disposat de les aproximacions més clares, suficient per endarrerir el seu oponent que, tot i això, ha aconseguit marxar de Valls amb un punt al sarró.

El debutant Medina sota pals i en substitució del sancionat Albert Alfonso ha sigut la gran novetat de l'onze dels de Manel Cazorla, encara tercers i per darrer de Rapitenca i Mollerussa. Ha estat el primer compromís de temporada a Primera Catalana després de fer-se oficial que el tècnic continuarà en el càrrec el curs vinent.

Una UE Valls que descansa el cap de setmana vinent i que no entrarà en joc fins al 15 de maig quan es desplaci al camp del Vista Alegre.

Fitxa del partit: 

https://www.fcf.cat/acta/2022/futbol-11/primera-catalana/grup-3/1cat/valls-ue-a/1cat/tarrega-ue-a