Que ningú obviï la UE Valls

Molts entrenadors afirmarien que pujar a Tercera RFEF ja no és viable quan queden 12 punts i es troben 4 per sota d'una Rapitenca que encara en pot sumar 15. Però no és el cas ni de Cazorla ni del seu vestidor. Si algú pensa que el conjunt de l'Alt Camp s'autodescartaria de la pugna per la primera plaça arran de la derrota contra el líder s'equivoca.

A banda, la millor manera d'acabar bé i de guanyar-se un lloc a la UE Valls de l'any vinent és no abaixar el ritme, diguin el que diguin els números.

Els vallencs tan sols han aconseguit un empat els dos últims compromisos i reben la visita del Tàrrega, quart per sota i candidat pel descens. L'anada a terres lleidatanes va acabar sense gols.

La UE Valls - Tàrrega es disputarà diumenge a 17 hores mentre que la Rapitenca passarà pel terreny de joc del Vista Alegre. El VIladecans, segon i un punt per sobre dels de Cazorla, viatjarà a VIlanova. Eric i el porter Albert Alfonso són baixa per acumulació de grogues, mentre que Ricky Nogueira torna després d'un partit de sanció.