Rapitenca - UE Valls (2-1)

Punt final a la ratxa de nou partits sense perdre dels de Manel Cazorla, que han començat per davant al camp del líder i que veuen així com la zona d'ascens a Tercera RFEF s'allunya a quatre punts.  L'última derrota vallenca data del 30 de gener i a casa contra el Catllar. Des d'aleshores, l'equip ha certificat virtualment la permanència per acabar disposant de l'opció de pujar de categoria. 

Després d'una primera meitat sense ocasions clares ni per a la Rapitenca ni per a la UE Valls a la Devesa, els visitants s'han avançat en el minut 53 gràcies al gol d'Albert Plana des de dins de l'àrea ebrenca. Toldrà ha disposat d'una bona ocasió d'aconseguir el segon set minuts després, però l'intent de vaselina ha sortit fora.

Ja al minut 70 el derbi tarragoní ha començat a torçar-se per als interessos dels de l'Alt Camp, Així, Jordi Oribe ha fet possible l'empat des del punt de penal a manca de 20 minuts de joc. Edgar Samper, quan quedaven tan sols sis minuts per arribar al 90, ha marcat el segon i definitiu de la Rapitenca per deixar la UE Valls amb la mel als llavis. 

Queden quatre jornades, una menys que a la Rapitenca i la pròxima es jugarà a casa contra el Tàrrega (diumenge, 18 hores).

Fitxa del partit:

https://www.fcf.cat/acta/2022/futbol-11/primera-catalana/grup-3/1cat/rapitenca-ue-a/1cat/valls-ue-a