UE Valls - Martorell (1-1)

L'hem narrat en directe a TAC12 i ja el podem recuperar íntegrament aquí mateix. La UE Valls es queda a les portes del lideratge i continua en la tercera plaça després d'empatar contra el Martorell. Un punt amarg perquè impedeix avançar a la taula el nou líder, la Rapitenca, i el Viladecans. Mentre que els ebrencs han empatat, els barcelonins han perdut. Així, la zona de descens se situa dos punts per sobre i la segona posició, un.

No ha arrencat bé el duel, ja que el Martorell ha sorprès avançant-se poc abans de la mitja hora i gràcies a Ross, que ha aprofitat una bona incorporació ofensiva des de la segona línia per situar coll amunt el partit per als de Manel Cazorla. La confiança i la calma ha permès, però, que la UE Valls igualés poc abans del descans gràcies a Joan Domingo (42').

L'inici de la segona meitat permetia intuir un atac i gol constant dels de l'Alt Camp, especialment després de les ocasions clares del mateix Joan Domingo i de Bati, aquest últim frenat per l'encert del porterToni Dominguez. Ara bé, amb el pas dels minuts cada cop s'ha jugat menys; el Martorell ha frenat el ritme, allunyant la UE Valls de la remuntada.

Uns locals que han acabat amb 10 homes per la doble groga al davanter Ricard Nogueira, avui suplent. El següent compromís es disputarà justament al camp del líder, la Rapitenca, el 24 d'abril, ja que la Primera Catalana s'atura per Setmana Santa.

Estadística del partit:

https://www.fcf.cat/acta/2022/futbol-11/primera-catalana/grup-3/1cat/valls-ue-a/1cat/martorell-cf-a