El derbi del Fornàs

La segona volta de la lligueta per continuar a la màxima divisió del bàsquet a Catalunya comença amb el darrer dels clàssics territorials, però amb un emplaçament inèdit. El campionat formatiu de tennis taula ocupa el Joana Ballart i la pista del Fornàs, el pavelló Xavier Tonto i Volpini, serà l'alternativa després de no arribar a bon port les negociacions per avançar l'enfrontament a dijous.

Això preocupa el CB  Valls perquè considera que perd la força del factor camp. Les locals no han guanyat cap dels tres compromisos jugats i les visitants els han guanyat tots.

Núria Vilamajor és baixa segura, mentre que pel cantó lila, Carla Díaz no arribarà a temps. A l'espera del que succeeixi una hora abans en el Balaguer-Safa Claror i a manca de dues jornades més, el derbi podria certificar la permanència a Copa del TGN Bàsquet i obligar el CB Valls a, en el millor dels casos, acabar penúltima i afrontar el 'play-out'.

L'anada va ser de domini tarragoní, però l'últim CB Valls-TGN Bàsquet va emportar-se'l el conjunt de la capital de l'Alt Camp. Un cara a cara que s'iniciarà aquest dissabte a les 20 hores.