Els paradistes del mercat tornaran a l'interior del Barri Antic de Valls

Després de dues setmanes de vaga els paradistes del mercat de la fruita i la verdura de Valls tornaran al carrer aquest dissabte. Plantaran a l’interior del Barri Antic, com havia defensat l’Ajuntament des del primer moment.

Per comoditat i amplitud no és el que volien, però els paradistes s’han hagut de resignar, davant la negativa del consistori a mantenir-los al Portal Nou o traslladar-los a l’Hort del Carme, com reclamaven.

Si més no, han forçat la modificació parcial de la proposta inicial del consistori  que preveia quatre espais diferenciats. Només seran tres: plaça del Blat, plaça de l’Oli i aparcament de Ca la Mataueta. A més, l’Ajuntament facilitarà la connexió entre els tres àmbits obrint el pas del Museu Casteller.

La plaça del Blat acollirà quatre parades. Les altres es concentraran a la plaça de l’Oli, sis més, i l’aparcament de Ca la Mataueta, les sis restants. D’altra banda, l’Ajuntament també habilitarà espais als aparcaments de l’Hort del Carme i Barri Antic perquè els paradistes puguin deixar els seus vehicles.  Demà s’estrenarà per primer cop la nova ubicació del mercat al centre històric.