L'Atlètic Lleida ja són paraules majors

Duel directe de la part alta de la Primera Catalana al camp de la UE Valls, que ha jugat un partit més i que empata a la taula amb l'Atlètic Lleida, un dels grans favorits a l'ascens, segons el tècnic local, Manel Cazorla.

És el cinquè contra el quart just quan els dos equips travessen ratxes contraposades, almenys pel que fa al rendiment com a visitant de l'Atlètic Lleida, que encadena tres desplaçaments sense guanyar. Independentment de qui hi hagi davant, els de l'Alt Camp intentaran allargar l'espectacular rendiment dels últims temps i que els hi ha permès aconseguir 16 dels últims 18 punts en disputa.

L'anada entre Atlètic Lleida i UE Valls va acabar amb triomf de l'oponent per 3 a 2 UE Valls va acabar amb triomf de l'oponent per 3 a 2. Segons Cazorla, les presses per acostar-se a la Rapitenca, líder sis punts per sobre, no són pas per a la UE Valls. Només ascendirà el primer classificat.

Sergi Gómez i Cesc Martínez són baixa segura de cara a un duel on s'espera bona afluència a la grada i que començarà diumenge a les 17 hores.

Foto de portada: @atletic_lleida