El Joana Ballart tanca l'EBA contra el descendit Horta

Última cita com a local del Club Bàsquet Valls 21-22 a la Lliga EB,  allunyat de l'estat de forma òptim per culpa de les lesions. Guanyar podria enllestir la cinquena plaça dels d'Oriol Pozo, que tenen un triomf per sota Martinenc i Es Castell, i que afrontaran els dos darrers compromisos sense Marcus Vinicius i Oriol Besora, i amb els dubtes de Roger Riu i Emilio Martínez.

Tots dos arrosseguen molèsties i en el cas del base, ja va ser baixa la jornada anterior en la derrota contra el Martinenc. A banda, el pivot David Loras competeix amb dolor per l'esquinç patit el dia del derbi contra el CBT. Amb un balanç d'11-9, dilluns el CB Valls ni tan sols va entrenar per manca d'efectius.

L'Horta és penúltim amb 16 derrotes de 20 possibles i ja ha baixat a Copa Catalunya matemàticament. Va caure fa uns dies contra el Salou i va plantar cara en l'anada contra el vallencs (62-66).

El CB Valls - Horta començarà aquest dissabte a les 19 hores. La campanya dels de l'Alt Camp es culminarà el dia 2 a Salou