El 'Chacho' ha estat un luxe

Emilio Martínez ha sigut el fitxatge més rentable de la temporada basquetbolística al Camp de Tarragona. El base del CB Valls fa balanç positiu del seu primer any a l'Alt Camp, però lamenta que l'equip no disposi ja d'opcions de disputar la fase d'ascens. Ell ha fet mèrits per competir a lligues superiors el curs vinent.

Segueixi o no la campanya vinent, el pas d'Emilio Martínez pel territori ja ha sigut satisfactori. El base ha liderat el Club Bàsquet Valls amb una regularitat que li ha permès completar gairebé tots els partits de Lliga EBA.

Més enllà de la capacitat organitzadora i dels seus registres personals, 10 punts, 3 rebots i 4 assistències de mitjana, s'ha guanyat el respecte i l'estima de l'afició local i dels rivals. Provinent de la LEB Plata, si el Valls el renova, disposarà d'un efectiu dels que també marcaran les diferències el curs vinent.

El 'Chacho' es congratula per la capacitat de donar la cara malgrat les lesions acumulades i de quedar-se despenjat de la part alta. Sense Marcus Vinicius ni Oriol Besora, ningú està passant per sobre dels d'Oriol Pozo amb comoditat. I això té mèrit perquè la banqueta disposa de menys alternatives que la de molts dels conjunts de la categoria. Manquen tres jornades i el CB Valls suma onze victòries i vuit derrotes

El penúltim desplaçament portarà l'equip al pavelló del Martinenc, dissabte a les 17.45 hores. La fase regular 2021-2022 del Club Bàsquet Valls finalitzarà amb el partit de la setmana vinent a casa contra L'Horta i el derbi a Salou, el 2 d'abril.