El CB Valls no fitxarà

No hi haurà cares noves al CB Valls 2021-2022. La rotació s'ha escurçat pels adéus de Boris Voykov y Marcus Vinciius, però hi ha capacitat d'esforç per guanyar qualsevol dels sis compromisos restants de Lliga EBA. Acostar-se a les places de play-off d'és altament improbable i invertir en un altre estranger és perdre diners de cara a la campanya vinent.

Així, l'actual grup és qui completarà l'hivern amb la intenció d'allargar les possibilitats matemàtiques d'acabar entre els tres millors.

La direcció esportiva i el cos tècnic ho han decidit després de la catarsi del dia menys esperat, contra la plantilla més alta i física de tota l'EBA. Una victòria davant El Olivar amb Guillem Fàbregas i Oriol Besora entre cotons i amb David Loras saltant a pista lesionat per l'esquinç patit la setmana anterior a Tarragona.

El treball de rehabilitació, l'embenatge i la paciència del jove interior van permetre que jugués al Joana Ballart. El CB Valls se situa dues victòries per sota del tall de dalt marcat pel CB Salou.

Els d'Oriol Pozo recuperaran dissabte contra el Castelldefels (18.10 hores) el duel ajornat per casos COVID anteriorment. Un nou triomf dispararia encara les opcions de promoció d'ascens de l'equip de la capital de l'Alt Camp.