Que aquí no guanyi ningú

Oriol Pozo va comptar amb només sis efectius en la primera sessió de la setmana. Això impedeix treballar en condicions per arribar en forma al partit. No és tan sols disposar o no de l'alta mèdica el dissabte de torn, sinó que els rols individuals i col·lectius no s'han pogut treballar adequadament.

L'únic interior pur del CB Vallls, David Loras, no ha pogut exercitar-se per culpa de l'esquinç sofert contra el CBT. Així que és vital ser camaleònics per dissimular les mancances adaptant la llibreta de joc: Roger Riu pot fer de '5' sense ser-ho i diversos exteriors assumir un perfil d'aler pivot.

Les baixes definitives de Marcus Vinicius i Boris Boykos i els problemes físics de Jordi Llagostera, Oriol Besora i Guillem Fàbregas han acabat allunyant la zona capdavantera de l'EBA inevitablement. Malgrat tot, el rendiment a Tarragona va ser satisfactori i un bon exemple a seguir per al pròxim partit. Que el Joana Ballart no deixi de ser incòmode per als visitants.

El CB Valls va vèncer a la pista del Olivar en l'anada; els aragonesos són tercers i empaten amb el CB Salou.  El CB Valls - El Olivar arrencarà aquest dissabte a les 18 hores, amb connexions puntuals a TAC12 dins el programa 'En joc'.