Elles ja són immunes

Tan sols hi ha una jugadora del Club Bàsquet Valls que no hagi patit el coronavirus. Les aturades, quatre, han sigut constants. Però l'esperança i el bon humor del grup convida a l'optimisme de cara a la resta de la temporada.

És més fàcil completar el llistat d'efectius que han esquivat la COVID que no pas detallar els que no. I és que la immunitat del Club Bàsquet Valls és gairebé absoluta. El seu entrenador ho explica amb un somriure a la cara perquè la salut acompanya la plantilla i perquè, sobre el paper, això hauria de permetre gaudir d'una segona fase de Copa Catalunya bastant més regular que la primera.

Queden encara cinc partits de la lligueta inicial, on les vallenques han guanyat dos dels 11 compromisos disputats. El desig, ara, és que les esportistes es retrobin amb elles mateixes a pista.

L'equip va recuperar entre setmana el duel ajornat contra l'Igualada i encara n'arrossega tres més contra el Ploms Salle, el Roser i el Sagrat Cor. Abans, però, passarà per la pista del Cornellà, un dels veïns de la zona baixa de la classificació i que tampoc ha rendit de manera idònia els últims mesos.

Remuntar alguna posició no té rellevància estadística, però aquí entra en joc l'orgull de cadascuna de les jugadores a fi d'arribar bé a la fase per la permanència. El Cornellà - Club Bàsquet Valls començarà diumenge a les 12.45 hores.