Vinicius no es mourà del CB Valls

L'idil·li entre Marcus Vinicius i el CB Valls no s'acabarà pas aquesta campanya perquè ell vol seguir i l'entitat no dirà que no a una de les joies més brillants de la Lliga EBA. El derbi contra el CBT va ser la primera jornada ja oficialment sense l'aler pivot per culpa d'una lesió al genoll que el farà passar pel quiròfan.

Que torni a pista a curt termini és impossible, però sí que pretén fer-ho més enllà de l'estiu. Se sent en forma de camí cap als 36 anys i no vol marxar de la capital de l'Alt Camp, on ha creat lligams familiars.

Vinicius ja va defensar la samarreta vallenca fa 16 anys i no s'allunyarà de l'equip tot i ser baixa mèdica. Treballa amb la base i vol ajudar els companys de la primera plantilla perquè no perdin la cara a una fase regular que s'ha torçat per culpa de l'allau de baixes. Accedir al 'playoff' (9-6) és ja gairebé impossible, però acabar bé el curs, una obligació.

El següent compromís del CB Valls es disputarà dissabte (18 hores) i casa contra El Olivar (11-4). Pendents de si Oriol Besora deixa enrere les molèsties a l'esquena, David Loras no podrà entrenar per culpa de l'esquinç patit en la derrota al Serrallo.