52.000 persones connectades a TAC12, cada dia, per seguir les Decennals

Unes 52.000 persones, de mitjana cada dia, van seguir tota la programació especial de Tac12 per les Decennals de Valls a la TDT. Les festes es van poder viure intensament a través de la televisió pública del Camp de Tarragona amb 8 retransmissions en directe i informació puntual en gairebé tots els espais informatius i d'entreteniment de la casa.

La imatge de la Mare de Déu de la Candela sortint en processó és un dels moments més icònics de les festes vallenques i també va ser l'espai més vist de la programació especial. Es tracta d'una de les 8 retransmissions en directe que vam oferir aquí a la tele. El segon acte amb més seguiment va ser un altre directe: la sortida del seguici del primer dissabte de festa.

Tac12 va ser una finestra oberta a les Decennals gràcies a un ampli desplegament tècnic i humà. Per posar-hi xifres, ho van fer possible dues unitats mòbils i una quarantena de professionals. I el resultat, a més de deixar imatges per a la posteritat, va ser d'una mitjana diària d'unes 52.000 persones davant de la tele.

40.000 visualitzacions a Internet

Però el seguiment no s'acaba aquí perquè els consums televisius han canviat i molts de vostès també ens van acompanyar a través d'internet. Els continguts de Tac12 relacionats amb les Decennals han sumat gairebé 40.000 visualitzacions entre les diverses plataformes. Els vídeos penjats a Youtube, ja siguin les retransmissions o les notícies, han superat les 15.000 visualitzacions i hem comptat amb 25.000 espectadors únics els darrers 30 dies. L'altre canal digital, Tot Decennals TV, ha fregat les 6.000 visites i un abast de 46.000 persones. A Youtube l'acte que va despertar més interès va ser la sortida del Seguici Cerimonial del primer dissabte.

Tot plegat, evidencia l'alt interès de la ciutadania per no perdre's cap detall de les Decennals més esperades. Des d'allà on sigui o a través de qualsevol dispositiu, tothom va tenir accés a les festes.

Agraïments i retorn també a través de les xarxes socials. L'etiqueta #DecennalsTAC12 ha estat una via per compartir sensacions per part dels nostres seguidors més fidels. Gràcies per viure les festes al costat de la Televisió Pública del Camp de Tarragona. Nosaltres també hem iniciat, de nou, el compte enrere.