Valls es dona marge per adjudicar el nou contracte de la brossa

L’Ajuntament de Valls es fixa un termini màxim fins a final de mandat per completar l’adjudicació del nou contracte del servei de neteja viària, recollida de brossa i jardineria.

El contracte actual amb CESPA Ferrocial va expirar el setembre, però fins que no es completi el nou plec de clàusules del futur text, que el govern ja ha començat  a treballar, es manté la continuïtat de l’actual adjudicatari per garantir el servei.

El termini s’ha fixat en el marc d’un reparament elevat al plenari per resoldre discrepàncies administratives sobre la necessitat d’executar una pròrroga del contracte tot i que el plec actual ja contempla la continuïtat del servei sense necessitat de formalitzar-la.

Això ho ha aprofitat l’oposició per carregar contra la gestió de l’equip de govern a qui retreuen que ha començat tard i malament la gestió d’aquest nou contracte.

Pressupost de 30,2 milions

Els socis de govern també s’han quedar sols en l’aprovació definitiva del pressupost de 30,2 milions d’euros de l’Ajuntament de Valls. Igual que en l’aprovació inicial, Ciutadans s’ha abstingut i CUP i PSC s’hi han oposat.

Els socialistes no han presentat cap al·legació al pressupost després que, han assegurat, no es va voler negociar cap proposta seva prèviament. La CUP, per la seva banda, ha vist com el govern desestimava les 60 al·legacions que ha presentat.