El CB Valls perd Marcus Vinicius el que resta de curs

Més problemes per al CB Valls que, després d'enllestir l'adéu de l'aler Boris Voykov, ha confirmat el pitjor dels pronòstics. Marcus Vinicius haurà de passar pel quiròfan arran de les molèsties al genoll.

Ja fa setmanes que l'interior brasiler competeix amb importants dificultats i que ara han anat a més, limitant les seves capacitats físiques. El club i el mateix jugador consideren que és moment de frenar perquè primi la salut de Vinicius, que no tan sols serà baixa dissabte contra el CBT sinó també la resta de campanya a la Lliga EBA,

Un cop fort per a les aspiracions dels vallencs, que encadenen dues derrotes (9-5) i que disposen de la resta del mes de febrer per buscar un parell de substituts per a Voykov i Vinicius. I incorporar a correcuita dos efectius de garanties no tan sols és car, també complicat per les limitacions de mercat existents.

Vinicius va obrir aquest estiu una nova etapa al CB Valls, on ja va competir el curs 2005-2006. Té 35 anys i, malgrat el dolor al genoll, ha liderat l'equip d'Oriol Pozo amb 15 punts de mitjana, 9 rebots i 21 de valoració.

Unes estadístiques que han perdut força els darrers enfrontaments, ja que literalment ha fet l'esforç de jugar lesionat. La setmana passada contra el SESE, per exemple, ell mateix va decidir dur a termeun darrer intent a fi d'ajudar la resta de companys.