Les millors Decennals de la història

Les Decennals han superat totes les expectatives de l'Ajuntament i la Fundació de les Decennals. El més de mig miler d'actes programats les han convertit en les més concorregudes i participatives de la història.

S'han venut més de 40.000 entrades i 3.000 abonaments, fet que s'ha traduït amb uns ingressos de més de 500.000 euros. Les més de 5.000 persones ateses a l'oficina de Turisme auguren unes dades d'impacte econòmic sense precedents.

Entrades Valls 2022

Els organitzadors subratllen la importància de les Decennals en la represa cultural de Catalunya. Han estat el punt de partida de l'any pel que fa als festivals musicals, a les processons i cercaviles de gran format o a les diades castelleres.

Els concerts i espectacles han tingut una molt bona resposta del públic i els tres espais de representació van omplir en la majoria d'actes. Grans noms de l'escena musical com Oques Grasses, La Oreja de Van Gogh o Rosario, van exhaurir entrades. Des de la regidoria de Cultura es preveu que algunes de les iniciatives d'aquestes Decennals tinguin continuïtat durant els pròxims anys.

Entrades Valls2 2022

Com no podia ser d'una altra manera, la llum ha estat el principal reclam de les Decennals. Més de 8.000 persones van assistir a l'obertura de les instal·lacions lumíniques i unes 15.000 van presenciar el piromusical. L'exposició "Lúmens" també ha estat un èxit amb gairebé 6.000 visitants.