CB Valls - SESE (71-76)

L'orgullós CB Valls planta cara tot i  les absències i els problemes físics, però perd contra el SESE de dos vells coneguts del Joana Ballart com són Jordi Balaguer i Josep Solé. Balaguer va dirigir els vallencs en dues etapes i Solé és de la capital de l'Alt Camp, on també va jugar al seu dia. 

Ha sigut el primer dia d'EBA a casa, amb canvi de dia per la festivitat de les Decennals. El resultat allunya el CB Valls de la zona d'accés a la fase per pujar a LEB Plata (9-5) i evidencia que el camí pot fer-se llarg per manca de més noms per completar la rotació.

L'absència de Boris Voikov redueix les prestacions ofensives dels d'Oriol Pozo i les molèsties de Marcus Vinicius dificulten el rendiment de l'efectiu més important de l'equip. Tot i això, el veterà brasiler ha aportat el seu granet de sorra amb 8 punts i més de 21 minuts de joc.

El SESE s'ha reforçat amb l'arribada de tot un referent de la categoria i amb experiència a lligues superiors; es tracta de Xavi Guirao (12 punts). A banda, des de l'arribada de Jordi Balaguer les prestacions col·lectives s'han incrementat.

Per darrere en el descans, el CB Valls s'ha desenganxat mínimament durant el tercer període, però continuava tot per decidir-se a tan sols 10' per a l'acabament. Un triple de Codinachs (19 punts) ha igualat l'electrònic a manca de 6' 30'' (62-62).

Des d'aleshores, les alternatives s'han succeït amb avantatges per a tots dos oponents: res insalvable. A manca de 2'45'', 69-69. Un parcial de 0-5, però, ha allunyat el SESE, que ha acabat emportant-se el triomf. Els 14 punts d'Adrià Trouvé, màxim anotador vallenc, no han pogut evitar el desenllaç insatisfactori. 

La fase regular del CB Valls continuarà dissabte (19 hores) i a la pista del CBT, el líder de la Lliga EBA. El derbi territorial el narrarem en directe a TAC12.

Parcials: 17-11, 20-28, 19-13 i 15-24.

Estadística del partit:

https://baloncestoenvivo.feb.es/partido/2219405