UE Valls - Igualada (3-2)

Manel Cazorla guanya després de dues derrotes consecutives, recupera l'olfacte golejador i comença amb força la segona volta de la Primera Catalana.  

El tècnic va anunciar canvis durant els dies previs i amb l'objectiu d'acabar amb la sequera de cara a porteria: calia ser més directes i avantposar la verticalitat al domini. L'1 a 0 s'ha produït en el minut 19 mitjançant Marc Guasch, que ha tret petroli d'una pilota sense amo fora de l'àrea de l'Igualada. 

Toldrà ha protagonitzat el segon poc després (22') gràcies a un xut on el porter visitant bada. Els fantasmes d'altres setmanes, però, han reaparegut al Vilar quan Joel ha escurçat distàncies un quart d'hora abans del descans des del punt de penal. Però la reacció vallenca ha estat contundent a través de Riki, que ha superat Carrillo amb una precisa vaselina. 

No s'ha donat per vençut el conjunt de l'Anoia, amb qui la UE Valls va empatar en l'anada, i ha retallat un altre cop les diferències, ara gràcies a Ricard i de falta directa (76').

Aquesta vegada, això sí, el resultat s'ha mantingut estable per permetre que l'equip de la capital de l'Alt Camp tanqui amb bon sabor de boca les Decennals i es col·loqui amb 21 punts en 15 jornades. La setmana vinent, visita al camp del Mollerussa.  

Fitxa del partit:

https://www.fcf.cat/acta/2022/futbol-11/primera-catalana/grup-3/1cat/valls-ue-a/1cat/igualada-cf-a