Descans dolç del CB Valls

El CB Valls de Copa Catalunya desconnecta després d'aixecar el vol gràcies a la victòria a casa contra el TGN Bàsquet. L'equip creu que serà positiva una aturada que coincideix amb les Decennals.

La segona victòria de la temporada no evitarà caure a la fase per la permanència, el grup on tot es reiniciarà per arrencar un altre cop de zero, però demostra que el CB Valls té molts més resultats positius a les mans i que cal continuar treballant en la mateixa línia perquè aconseguir-los sigui tan sols qüestió de temps.

Les de Benet Ibáñez pateixen per la manca d'efectius, especialment des de la marxa de Tylinn Carter, que deixa orfe el joc interior. Ara bé, guanyar el TGN Bàsquet significa que també pot fer-se davant la majoria de rivals de Copa Catalunya.

La finalitat de la resta de lligueta inicial és aixecar els ànims i que el vestidor cregui en les seves possibilitats. I l'aturada d'aquest cap de setmana, que coincideix en el calendari amb les Decennals, és positiva.

Benet Ibáñez manté l'aposta ferma pel planter i d'aquí sortiran fruits a mitjà i llarg termini. I no canviarà de rumb, tampoc la plantilla, quan resten sis jornades per tancar el tram de Copa Catalunya actual.

El CB Valls entrarà en acció el 12 de febrer i un altre cop al Joana Ballart, també contra un veí competitiu: el Ploms Salle.