Cazorla gira el timó

El tècnic augura canvis a la UE Valls, tants com siguin necessaris per redreçar el rumb d'un equip irremeiablement despenjat de la part alta de Primera Catalana i que ha d'assegurar-se la permanència tan aviat com sigui possible.

La UE Valls suma 18 punts en 14 jornades i s'allunya a 11 de la zona d'ascens. Tornar a les categories estatals un any després del descens era molt difícil i no pas una obligació, però els resultats aconseguits fins ara disten dels esperats.

D'això n'és conscient l'entrenador Manel Cazorla, que farà mans i mànigues per escriure un punt i a part rotund des d'aquest cap de setmana contra l'Igualada.  Més enllà de possibles moviments de peces, canviarà l'estil de joc per ser més directes.

Des de principis de curs, la Unió Esportiva Valls domina els rivals i genera ocasions, però gairebé no n'executa cap: 17 gols són poc més d'un per jornada. L'exemple de la derrota de la setmana passada contra El Catllar és flagrant perquè els de l'Alt Camp van ser superiors de cap a peus i van acabar perdent sense que els visitants s'acostessin pràcticament a l'àrea.

Guanyar aviat hauria d'aixecar els ànims d'un vestidor que no ha deixat de rendir de manera òptima durant la setmana i que veu propera la part perillosa de la taula.

La UE Valls - Igualada es jugarà aquest diumenge a les 12 hores i al Municipal del Vilar.