El CB Valls busca tancar bé les Decennals contra un SESE de vells coneguts

La Lliga EBA torna a Valls un mes i mig després i ho fa en una setmana de logística complicada i en què l'extècnic local, Jordi Balaguer, vol sorprendre amb noves armes respecte a l'anada.

El SESE (5-8) és més incòmode del que diu l'estadística, especialment des de l'arribada de Jordi Balaguer a la banqueta i de Xavi Guirao a pista, tot un líder ofensiu amb passat a categories LEB i que va defensar la samarreta de l'ADT Torreforta.

Els visitants signen dues victòries els últims quatre enfrontaments, però darrerament tan sols cauen per marcadors ben ajustats. L'anada, en què els de l'Alt Camp van imposar-se per 34 punts, no servirà per extreure cap mena de conclusió de cara al cap de setmana.

Oriol Pozo preveu disposar de la plantilla al complet per retrobar-se amb una afició a qui no veu des de meitats del mes de desembre. La manca de pavelló per les Decennals ha reduït les sessions d'entrenament: tan sols dues, dilluns i divendres, l'última d'elles fora de Valls.

El cos tècnic, empatat amb les places de disputa de la fase d'ascens a la LEB Plata (9-4), espera que l'alteració dels plans no afecti el rendiment contra un SESE on milita el vallenc Josep Solé.

Les festes a Valls provocaran que el partit no es jugui dissabte sinó diumenge a les 18 hores.