El vallenc Ricard Farré porta a les Decennals la seva última producció

L’actor vallenc, Ricard Farré, i Arnau Puig donen vida a la comèdia de Santiago Rusiñol 'El bon policia'. Coproduïda per les Decennals i el Maldà, l’adaptació d’aquest text d’un dels grans mestres del patrimoni teatral català els ha valgut la nominació als Premis Butaca.

L’obra es va estrenar al Romea de Barcelona l’any 1905, però havia quedat en l’oblit. Ara, la proposta de Farré i Puig l’ha recuperat.

La comèdia descriu la convivència de dos homes sota un mateix sostre i s’endinsa en temes com l’arbitrarietat de la justícia o els prejudicis socials. Temes que un segle després encara tenen vigència i donen a l’obra una pàtina d’actualitat. Temàtica a banda, de l’obra també en destaca l’ampli espectre de registres que duen a terme els dos actors, que escenifiquen tots els personatges de la comèdia.

'El bon policia' ha arribat a Valls un any més tard del que s’esperava. S’havia d’estrenar el passat gener, però la pandèmia i l’ajornament de les Decennals ho va impedir. Ara arriba a la capital de l’Alt Camp després d’un any en cartellera a Barcelona i de dues temporades al Maldà amb èxit de públic i bones crítiques.