UE Valls - El Catllar (1-2)

El derbi territorial per Decennals ha acabat amb triomf dels del Baix Gaià. Els vallencs no han sentenciat amb el marcador favorable i El Catllar ha acabat capgirant el partit a les acaballes i de penal. El gol de la victòria, d'un exfutbolista local la temporada anterior, Jordi Prades, cinc minuts abans del final.

La UE Valls s'ha avançat quan tan sols s'havien disputat set minuts de la primera meitat i gràcies a Cesc Martínez. Un cop de cap d'Arnau (71') ha permès l'equip dirigit per Àlex González igualar la tarda en el preludi del pitjor desenllaç possible per als de Manel Cazorla.

El conjunt de la capital de l'Alt Camp encadena així dues derrotes a Primera Catalana i segueix amb 18 punts després de 14 jornades. Els grocs, per la seva banda, han jugat un cop menys i en sumen 16. 

L'afició ha pogut accedir de manera gratuïta al Vilar com a detall de la directiva per la coincidència amb les festes Decennals. Diumenge vinent es recuperarà l'horari de migdia estrenat a principis d'any contra el Vista Alegre. El següent rival serà un altre descendit com la UE Valls, l'Igualada. 

Fitxa del partit:

https://www.fcf.cat/acta/2022/futbol-11/primera-catalana/grup-3/1cat/valls-ue-a/1cat/el-catllar-ce-a