El CB Valls visita la gairebé inexpugnable pista del Roser

L'únic equip que ha guanyat enguany al Roser a domicili és El Olivar i tan sols per un punt de diferència. Serà la següent parada d'EBA del CB Valls, que deixa enrere així l'aturada per la COVID.

Els d'Oriol Pozo no han pogut exercitar-se amb total normalitat perquè alguns dels efectius aïllats pel coronavirus encara han afrontat el període de confinament durant bona part d'aquesta setmana. En qualsevol cas, la majoria del grup ja ha pogut exercitar-se, almenys amb millor ritme i condicions que dies enrere.

L'anada va acabar amb victòria vallenca, fet que no garanteix res de cara al següent duel entre barcelonins i els de l'Alt Camp.  El Roser presenta un balanç de 7-6 i arriba de caure contra l'Horta. El CB Salou és l'únic representant territorial que ja ha passat per aquest pavelló i va perdre. 

Un CB Valls que, després de tancar el 2021 i començar el 2022 amb derrota, busca capgirar la tendència per no allunyar-se de la part alta de la Lliga EBA. La zona d'accés a les places de 'playoff' se situen a un sol triomf. El Roser - CB Valls començarà dissabte a les 20.15 hores.