'Lumens 2021+1' veu la llum i descobreix dos nous espais culturals a Valls

Són les terceres Decennals consecutives en què la llum esdevé protagonista d’una mostra d’intervencions artístiques. Les dues últimes, sota l’epígraf Lumens i comissariades per Cèlia del Diego. Enguany el projecte artístic explora les possibilitats de la llum amb la voluntat d’afectar la mirada crítica del visitant.

La mostra presenta nou intervencions. Entre elles, una selecció de sis treballs provinents del Museu d’Art Contemporani de Barcelona, iambé una producció conjunta entre el centre d’art Tecla Sala i el Museu de Valls. La mostra estrena dos nous espais expositius.

Aprofita el nou espai que ha guanyat el museu vallenc amb la seva ampliació i, sobretot, explora les possibilitats de l’església de Sant Francesc. Un espai recuperat encara en rehabilitació que ha de servir com a equipament cultural.

Tot i el retard en la culminació de les obres de rehabilitació, que es preveu que finalitzin durant la primavera, Sant Francesc estarà obert i funcionarà sense problemes com a espai expositiu fins a finals de febrer exhibint tres intervencions de la nova edició de 'Lumens'.